Heropening

Publication : vendredi 27 mai 2022 13:29

Vanaf maandag 30 mei start een eerste testfase van een week waarin alles wordt gecontroleerd. Dan zijn enkel de zwemclubs en een beperkt aantal personen toegelaten.

https://www.hln.be/ronse/stedelijk-zwembad-t-rosco-heropent-op-dinsdag-7-juni-na-een-jaar-juridische-geschillen-en-herstellingswerken~a404f812/

Zwemfeest

Publication : mercredi 2 juin 2021 21:50

Beste zwemmers van de zwemschool, naar jaarlijkse gewoonte pauzeren wij in de vakantieperiodes, zo ook in de grote vakantie. Dat is dit jaar niet anders. Start in september. Maar in samenwerking met Lichtpuntcoaching voorzien wij voor kinderen een extra zwemfeest. In bijlage de folder. Voor meer info: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of bel 0472/57.25.44

Update: Door de sluiting van het zwembad zal dit zwemfeest doorgaan in het zwembad van Avelgem. Dank voor je begrip.

Zwembad gesloten

Publication : mardi 1 juin 2021 11:21

Vrijdagmorgen 28 mei heeft het zwembadpersoneel vastgesteld dat er waterinsijpeling was in de kelder van het zwembad omwille van een technisch defect. Hierdoor zal het zwembad enkele weken gesloten zijn.

  • De nodige maatregelen werden reeds genomen om de veiligheid te garanderen en het zwembad zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.
  • Op basis van de eerste vaststellingen zal het herstel vermoedelijk wel enkele weken in beslag nemen.
  • Zodra er meer nieuws is over een mogelijke heropening zal dit gecommuniceerd worden via de gekende kanalen.

Op naar 2021!

Publication : vendredi 25 décembre 2020 20:13

Het is een bewogen jaar geweest, maar we wensen iedereen een uiterst warme en gezellige eindejaarsperiode. Laten we van 2021 een topjaar maken!🎄✨

 
What do you want to do ?
New mail

GIVEAWAY

Publication : vendredi 27 novembre 2020 17:57

Onze sponsor #FINISswim #TeamFINIS denkt aan ons en hoopt dat we snel terug het water in kunnen! Ondertussen willen we jullie in actie zien, iedereen, van zwemschool tot master! Volg de onderstaande stappen en maak kans op een van de drie kerstcadeaus van FINIS Benelux. 

Lire la suite...

Sluiting zwembaden

Publication : mercredi 28 octobre 2020 09:52

Ik denk niet dat de sluiting van zwembaden onverwacht is. We hebben er alles aan gedaan het veilig te houden, reservatie, nieuwe App voor alle groepen om de reservatie simpel en duidelijk te maken, groepen schrappen om plaats te maken voor kleinere.... Niks was ons teveel. De heropstart van de zwemschool was een prioriteit, maar toen we daarvoor toestemming kregen zagen we de bui al hangen.... Inderdaad, kleinere kinderen zijn minder gevoelig aan dat virus, maar geven het evengoed door aan anderen. Onbegrijpelijk om daarmee te experimenteren. Nu, we blijven niet bij de pakken zitten en gaan aan de slag om de heropstart voor te bereiden zodra alles terug 'doenbaar' is, ttz totdat de cijfers serieus naar beneden gaan en er terug toestemming is onze activiteiten te hervatten. Stay safe!

Heropstart groep 'Zwart'

Publication : vendredi 2 octobre 2020 11:28

Beste zwemmers en ouders,

We hebben extra uren verkregen op woensdag van 18u tot 19u30, allemaal onder voorbehoud van eventuele covid-maatregelen. Iets vroeger dan verwacht kunnen we dus groep 'zwart' heropstarten. Om iedereen gelijke kansen te geven zullen wij de eerste 18 inschrijvingen laten deelnemen. Inschrijving vanaf maandag 5 okt om 8u, via mail naar Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Graag vermelding van Naam, groep 'zwart', wo 7 okt, 18u.

Groetjes,

Frank

Regeling vanaf september tot......

Publication : mardi 1 septembre 2020 17:24

Beste zwemmer,

't Zijn uitzonderlijke tijden. Vanaf 1 september de zogenaamde 'code geel'. De kleurcodes en leidraad voor code geel zijn ook beschikbaar op https://www.fros.be/over-ons/corona.

Lire la suite...

Hoger Redder

Publication : vendredi 14 août 2020 17:13

Hupsakee, in 1 slag 4 nieuwe redders binnen onze club.

Dikke proficiat aan Nicolas Mattelin, Marnix Gansemans, Yanik Apostolescu en Lies Persijn. 

Stage 2020 De Gavers

Publication : vendredi 3 juillet 2020 14:18

Beste zwemmers, net zoals vorige jaren organiseren wij met VZR een zwemstage zodat wij er in het najaar weer tegenaan kunnen gaan!

Wij willen onze zwemmers klaarstomen voor een geweldig seizoen met veel knappe tijden en records. Daarom gaan wij ons met de club drie dagen afzonderen in een prachtig domein, waar wij veel gaan oefenen, trainen, slapen, eten en ons uiteraard ook gaan amuseren! Teambuilding voorop ;-) Inderdaad, dit alles in de veronderstelling dat corona geen roet in het eten strooit.....

Lire la suite...

#Bikingchallenge

Publication : vendredi 17 avril 2020 13:42

Voor al onze leden: onze eerste challenge zit erop, allemaal samen fietsten of liepen we 2299,45 km!
Klaar voor de volgende? Deze bestaat uit maar liefst 3 delen! We beginnen ermee op maandag 20/04 en je hebt tijd tot donderdag 30/04!

Lire la suite...

VZR Trooper

Publication : mardi 7 avril 2020 11:46

Huh? Gratis mijn zwemclub VZR steunen? Hoe kan dat?

Wel dat kan via de Trooperpagina van jouw vereniging. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

  1. Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina, zoals deze van Vrije Zwemmers Ronse

  2. Op deze pagina staan links naar webshops.

  3. Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.

  4. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.

  5. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar jouw vereniging. Iedereen blij!

  6. Paar voorbeeldjes? Collect&Go, Bol.com, JBC, Decathlon, booking.com, Collishop, Dreamland, Mediamarkt, Hema, Krefel, Fun, Lidl........Alvast superbedankt ;-)

Contact

Des questions, plus d’informations?
Contactez-nous par mail ou via le site web:

emailCette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
webwww.vzr.be
 BE 0474.223.003

panathlon logo blosoklein 

Bulletin d’informations

Restez informé des dernières nouvelles, inscrivez-vous pour recevoir notre bulletin d’informations.

Agenda

Juin 2022
L Ma Me J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Galerie de photos

Quelques photos de nos dernières activités.
Voir aussi notre page Galerie.

Back to Top