NIEUW ZWEMBAD = NIEUWE REGELS
 
Het nieuwe zwembad is schoon, zeer schoon! En dat wil iedereen zo houden. 
Daarom werd aan onze club enkele regels opgelegd waaraan we ons moeten/willen houden. Zo mogen enkel nog de zwemmers binnen en zijn (groot)ouders niet langer toegelaten tot het zwembad. Wij moeten hier streng op toezien. Dit betekent dat we op zoek moeten gaan naar een nieuwe aanpak. 
 
Voorbije weekend was het proefdraaien met vallen en opstaan maar waaruit we ook leerden. Zo gaan we op vrijdagavond een uurtje schrappen bij de masters alsook een baan minder voor de C-zwemmers. Zo krijgen de zwemmers uit de groep zwart er een trainer bij, alsook 2 zwembanen.
 
Hoe gaan we te werk voor de zwemmers van rood, blauw en zwart?
 
  • Elke zwemmer heeft STEEDS zijn grijs polsbandje mee naar de training. Het bandje is nodig om toegang te krijgen tot het zwembad en eveneens om het zwembad te verlaten.
  • Alle zwemmers worden een KWARTIER VOOR AANVANG van het lesuur IN GROEP en onder begeleiding van een trainer naar de gemeenschappelijke kleedkamers (afzonderlijk voor jongens/meisjes) gebracht. Elke zwemmer die aankomt nadat de groep binnenging KRIJGT GEEN TOEGANG MEER EN KAN DAT LESUUR NIET DEELNEMEN.
  • Van zodra de zwemmers voorbij de ingang komen zullen de trainers hun polsbandje in een mand verzamelen om bij het buitengaan terug toe te kennen. Dit wil zeggen dat er GEEN afgesloten lockers gebruikt worden en de kledij niet achter slot zit. Waardevolle voorwerpen (bv. geld, GSM, uurwerken/juwelen) worden thuisgelaten.
  • De kinderen worden bij aan- en uitkleden geholpen door de trainers en/of masterzwemmers. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen we dat ze ZWEMKLEDIJ REEDS ONDER HUN KLEDIJ AANHEBBEN (droog ondergoed te voorzien voor na de training). Zorg ervoor dat ze MAKKELIJKE KLEDIJ aanhebben en oefen thuis alvast op zelfstandig aan- en uitkleden en afdrogen. Houd bij koud weer zoveel mogelijk zelf jassen en truien bij alvorens je kind bij de groep te voegen.
  • Ouders kunnen zowel in het cafetaria als in de tribune naar hun kind kijken. Het is hierbij NIET TOEGESTAAN VIA DE TRIBUNE HET ZWEMBADGEDEELTE TE BETREDEN.
Algemeen willen we onze trainers zoveel mogelijk inzetten langs het bad wat wil zeggen dat de kinderen soms ook zullen geholpen worden door enkele volwassen leden van onze zwemclub (masterzwemmers).
 
Een hele boterham maar wij zijn ervan overtuigd dat ook jullie willen meewerken om als club zo efficiënt mogelijk ons aan te passen aan de regels die ons werden opgelegd. WIJ DANKEN JULLIE ALVAST VOOR JULLIE BEGRIP!
We maken er een fijne, sportieve tijd van in het chique nieuwe zwembad!

Contact

Des questions, plus d’informations?
Contactez-nous par mail ou via le site web:

emailCette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
webwww.vzr.be

panathlon logo blosoklein 

Bulletin d’informations

Restez informé des dernières nouvelles, inscrivez-vous pour recevoir notre bulletin d’informations.

Agenda

Mai 2020
L Ma Me J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Galerie de photos

Quelques photos de nos dernières activités.
Voir aussi notre page Galerie.

© 2020 vzr
Designed by Grafiweb
Back to Top